Home » Leuke cadeautjes voor moederdag

Leuke cadeautjes voor moederdag

Op moederdag vieren we de mama’s van over de hele wereld en staan we even stil bij alles wat moeders doen. Los van de was zijn er namelijk nog veeeel meer dingen die mama’s met liefde doen. Op zondag 14 mei is het moederdag. De perfecte dag om je (schoon/stief/bonus)moeder even extra in het zonnetje te zetten. Deze cadeautjes vind ik – vanuit het nieuwbakken moederperspectief heel leuk om cadeau te geven (en te krijgen ;)).

Een bosje bloemen

Een laagdrempelig cadeautje maar ik word er super blij van! Het liefst een bosje met wat wilde bloemen erin. Zet ze in een mooie vaas en je wordt elke keer weer vrolijk als je ernaar kijkt.

Een zelfgemaakt knutselwerkje

Nu ik zelf een zoontje heb vind ik alles prachtig wat hij (eigenlijk de juffen van de opvang) creëert. Een zelfgemaakt knutselwerkje vind ik zo lief. Vooral als de kids wat ouder zijn. Ze hebben dan echt bewust iets gemaakt voor mama en dat is toch te lief?

Sieraad met een mooie betekenis

Ook een populair cadeautje op moederdag. Ik zag een paar hele mooie sieraden voorbijkomen – speciaal voor iemand met wie je een bijzondere band hebt. Zoals deze armbandjes waarbij je voor altijd ‘connected’ bent. Wat ik ook een bijzonder cadeautje vind zijn de kettingen met geboorteboeketten. Hierop kun je de bloem laten graveren die hoort bij de maand waarin iemand geboren is – bijvoorbeeld van je kids, man of hond.

Speciaal voor de keukenprinses

Heb jij een moeder in the house die gek is op koken? Lucky you.. En om deze hobby te sponsoren kun jij een leuk kookboek cadeau geven. De keuze is reuze, maar wat ik hoor/lees/proef is dat Simpel van Otto Lenghi een dikke hit is. Laagdrempelige gerechten die super smaakvol zijn. En ook nog eens binnen 30 minuten op tafel. Ideaal cadeau voor moederdag.

Fleur en geur voor in je interieur

Afgelopen jaar heb ik voor mijn verjaardag een plant gevraagd – en blij dat ik er mee was! Ik ben gek op groen in huis en zou voor moederdag ook erg blij worden van een plantje. Iets (met de nadruk op iets – bij ons in huis) duurzamer dan een boeketje bloemen. Ook een lekkere (en mooie) geurkaars is een ideaal moederdagcadeautje. Inclusief een uurtje relaxen in bad uiteraard.

Een cadeautje opsturen

Een moederdagcadeautje zelf langsbrengen is natuurlijk het allerleukste. Maar lukt dit even niet? Dan heb je gelukkig ook allerlei leuke alternatieven om iets te laten bezorgen. Het inmiddels bekende bosje bloemen doet het altijd goed. Persoonlijk kaartje erbij en het is een top verrassing! Wat ook erg leuk is zijn deze standaards met droogbloemen van Bloomon. Twee kleine boeketjes droogbloemen in twee minivaasjes met een zelfgekozen kaartje. Je kunt een kaartje kiezen met een mooie tekst voor moederdag, of maak ‘m persoonlijk en kies voor een eigen foto. Van dit cadeautje kun je extra lang genieten – want droogbloemen vergaan niet 😉

Wat ga jij cadeau geven (of vragen!) voor moederdag?

The
mom
blog

Bedankt voor het lezen! Hopelijk vond je het een leuke post. Bekijk hieronder nog andere posts uit deze categorie of laat een reactie achter. Leuk om van je te horen!

Mamaplaats | Pinterest

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven