Home » Het is lente! tijd voor tuin inspiratie

Het is lente! tijd voor tuin inspiratie

De zon laat nog even op zich wachten maar de lente is toch echt hier! Tijd om de tuin weer klaar te maken om te kunnen genieten van de warme zonnestralen. Zelf ben ik fan van onderhoudsarme tuinen (lees: kunstgras) met strakke meubels en decoratie. En verder natuurlijk veel groen en grassen (ter compensatie van dat kunstgras..). Ik deel wat van mijn inspiratie met je!

Een pergola schommel

Dit zou ik nog heel graag in onze tuin willen voor ons zoontje. Super leuk zo’n schommel en je kunt er ook mooi een blauwe regen om heen laten groeien! Het linkje achter deze pin gaat naar een instructie van Karwei hoe je zelf zo’n pergola kunt maken. Ikzelf ben niet zo handig maar wie weet timmer jij dit zo in elkaar.

Prachtig zitje!

De zwarte schutting maakt ’t echt een mooi geheel. Hier word ik dus heel blij van. Voor mij wel iets te onderhoudsarm – ik zou er zelf nog voor kiezen om wat meer groen toe te voegen. Maar dit haardje.. ’t is echt prachtig.

Zwart wit tuinposters

Vorig jaar heb ik er zo een aangeschaft en het staat top bij letterlijk alles. Je kunt ze tussen het groen hangen. Maar ook op een donkere muur of schutting staat zo’n poster leuk. Je hebt allerlei soorten en kleuren. Die van mij hebt ik besteld bij Villa Madelief (kijken op eigen risico, deze shop is te leuk). Het is van een speciaal soort zeil waardoor deze ook in weer en wind buiten kan blijven.

Betonnen tuinbank

Met betonnen u-elementen kun je alle kanten op. Je kunt er zelfs een buitenkeuken van maken! Met deze DIY leer je hoe je een tuinbank kunt maken. Je hebt er wel een paar flinke spierballen voor nodig maar dan heb je ook een mooi bankje! En tevens opbergruimte voor openhaardhout. Je kunt de bank eventueel ook verven met betonverf. Dat maakt het helemaal af.

Parasolletje

Niet alleen voor in je cocktail maar ook leuk in de tuin! Dit exemplaar vind ik fantastisch. Maakt de tuin helemaal summer-proof.

Is jouw tuin al klaar voor de eerste zonnestralen?

The
mom
blog

Bedankt voor het lezen! Hopelijk vond je het een leuke post. Bekijk hieronder nog andere posts uit deze categorie of laat een reactie achter. Leuk om van je te horen!

Mamaplaats | Pinterest

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven