Home » De leukste voorleesboekjes voor jouw dreumes

De leukste voorleesboekjes voor jouw dreumes

Ons zoontje vindt verhaaltjes helemaal leuk. Elke avond voordat hij naar bed gaat lezen we een verhaaltje voor. Naast dat dit een heel gezellig momentje is, is dit ook heel goed voor de woordenschat en verbeelding van je kindje! Dit zijn de boekjes die bij ons op de boekenplank of op de cadeautjeslijst staan.

Woezel & Pip – Slaap lekker

Woezel & Pip: het schattigste hondenduo als je het mij vraagt. In dit boekje vind je een slaaplekker verhaaltje met vuurvliegjes die je kindje zelf uit kan blazen. Succes gegarandeerd.

Bekijk dit boekje >

Jip en Janneke

Dit boek hebben wij gekregen toen ons zoontje werd geboren, en wij zijn er heel blij mee! Lekker nostalgisch, vroeger lazen wij deze verhaaltjes zelf ook. In dit boek staan allemaal korte verhaaltjes over de avonturen van Jip en Janneke. Met natuurlijk hondje Takkie en poes Siepie. Ons zoontje begrijpt de verhaaltjes nog niet helemaal (denk ik), maar vindt de plaatjes wel heel leuk.

Bekijk dit boekje >

Rupsje Nooitgenoeg

Wij hebben de miniatuurversie van dit boekje op de plank staan. Ideaal om mee te nemen uit logeren. Ik vind dit een super leuk boekje met geweldige illustraties die – uiteraard – laten zien dat het hongerige rupsje van alles eet en een mooie vlinder wordt.

Bekijk dit boekje >

Het vrolijke voorleesboek van Kikker

In dit boekje vind je 7 verhalen van Kikker en zijn vriendjes. Ook van dit boek vind ik de illustraties nog leuker dan de verhaaltjes zelf. Deze staat nog in het wensenlijstje!

Bekijk dit boekje >

Het grote Pim en Pom voorleesboek

Pim en Pom! Stiekem lijkt Pom, of Pim? een beetje op Siepie. En ik ben gek op Siepie. In dit boek lees je wat Pim en Pom samen allemaal uitspoken in hun poezenleven. Te schattig toch?

Bekijk dit fietsje >

Flapjesboek – naar bed met nijntje

Dit In dit boekje leert je kindje over het slaapritueel. Nijntje verteld wat ze doet voordat zij lekker gaat slapen. Tanden poetsen, pyjama en dan is het tijd voor een verhaaltje.

Bekijk het boekje >

Welk boekje ben jij aan het voorlezen?

The
mom
blog

Bedankt voor het lezen! Hopelijk vond je het een leuke post. Bekijk hieronder nog andere posts uit deze categorie of laat een reactie achter. Leuk om van je te horen!

Mamaplaats | Pinterest

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven