Home » Kleine fietsjes, grote dromen: dit zijn de 6 leukste loopfietsjes voor jouw dreumes

Kleine fietsjes, grote dromen: dit zijn de 6 leukste loopfietsjes voor jouw dreumes

Ons zoontje (15 maanden) is inmiddels begonnen met stapjes zetten en verplaatst zich maar al te graag door de kamer. Het gaat hem soms alleen nog niet snel genoeg. Daarom leek ons een loopfiets een leuk cadeau. Hij heeft een grote loopfiets voor buiten, voor als hij wat ouder is, maar voor binnen wilden we toch een iets kleiner exemplaar. Deze 6 loopfietsjes hebben wij overwogen.

Bandits & Angels loopfiets Smart bike 4 in 1

Superleuk dit houten fietsje en door de 3 wieltjes staat de fiets ook heel stabiel. Ik vind houten fietsjes sowieso leuk staan in het interieur (moeders wil ook wat hè!). Deze fiets is overigens in 12 kleuren te verkrijgen dus er zit er vast een tussen die matcht met jouw interieur 😉

Bekijk dit fietsje >

Bandits & Angels loopfiets bakfiets Little Rider

Een bakfiets voor je dreumes, mega schattig. Ik denk ook dat ons zoontje dit enorm zou waarderen. De hele dag spullen in en uit de bakfiets halen en er dan mee rond fietsen. Je hebt wel iets meer ruimte in huis nodig met zo’n bakfiets, maar het is wel extra leuk!

Bekijk dit fietsje >

Van Dijk loopfiets

Dit zijn de nostalgische loopfietsjes. Degelijke kwaliteit van vroeger. Misschien heb je er zelf wel op gezet vroeger! Hoe leuk is het dat je mini-me dan zo’n zelfde fietsje heeft? Ik vond deze het leukste van de 6, maar ik vind de Van Dijk loopfietsjes vrij prijzig helaas..

Bekijk dit fietsje >

Pukylino loopfiets

Deze fiets past iets minder mooi in het interieur.. Maar is daarentegen wel heel degelijk en makkelijk te besturen, ligt van gewicht en compact dus makkelijk mee te nemen.

Bekijk dit fietsje >

Scoot and ride loopwagen

Dit vind ik een leuk ding! Je kunt erop zitten, maar je kunt ook de bovenkant er af halen zodat je een soort skateboard krijgt voor als je kindje wat ouder is. En ook handig: de knuffels kunnen mee op reis onder de zitting. Ik vind het heel leuk bedacht.

Bekijk dit fietsje >

Bandits & Angels loopfiets Little Starter

Dit is ‘m uiteindelijk geworden! Het is een compact fietsje dus kan ook makkelijk meegenomen worden en is prima te manoeuvreren door de kamer. Ons zoontje is er erg bij mee, maar moet nog even leren hoe je kunt sturen..

Bekijk het fietsje >

Tip: kijk ook even op Marktplaats

Op zoek naar een fietsje voor een leuke prijs? Kijk ook even op Marktplaats bij jou in de buurt. Vaak worden er loopfietsjes aangeboden voor een leuk prijsje!

Ga jij een loopfiets aanschaffen voor jouw kindje?

The
mom
blog

Bedankt voor het lezen! Hopelijk vond je het een leuke post. Bekijk hieronder nog andere posts uit deze categorie of laat een reactie achter. Leuk om van je te horen!

Mamaplaats | Pinterest

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven