Home » Zen zwanger met de meditaties van Meditation Moments (winactie)

Zen zwanger met de meditaties van Meditation Moments (winactie)

Tijdens de zwangerschap kan het zijn dat je een achtbaan ervaart aan emoties, fysieke veranderingen en ook spanning die daarbij komt kijken. In deze periode kan meditatie of yoga je helpen om even stil te staan bij het moment en tot rust te komen. Dit heeft mij tijdens de zwangerschap geholpen. In dit artikel vertel ik je hoe jij dit aan kunt pakken, en deel ik een hele toffe winactie.

Mijn eigen ervaring met meditaties tijdens de zwangerschap

Toen ik halverwege mijn zwangerschap was, werd het tijd om na te denken over de bevalling. Mijn wensen had ik vastgelegd in mijn bevalplan en van tevoren had ik nagedacht over hoe ik dit voor mij zag. Ik wilde graag meer weten over hypnobirthing. Een methode waarbij je in een soort zelfhypnose gaat. Om hier kennis mee te maken ben ik gestart met mediteren: een lage drempel om te nemen en ik besloot dit te proberen. Dit vond ik heel prettig en vond het ook echt even een rustmomentje. Tot hypnobirthing is het uiteindelijk niet gekomen, maar ik heb in de tussentijd nog wel vaak geleide meditaties gevolgd. Puur om even dat rustmomentje te claimen. Gun dat jezelf!

Hoe pak je dit aan

Dat is eigenlijk heel eenvoudig! Reserveer een momentje in je dag waarbij je even rustig kunt gaan zitten. Ik zou je aanraden om in het begin voor een korte geleide meditatie te gaan. Deze vind je op de app van Meditation Moments. Het werkt heel eenvoudig: download de app en kies een meditatie. Er is zelfs een categorie voor als je begint met mediteren – lekker laagdrempelig dus. Oortjes in, oogjes dicht, en er word je precies verteld wat je mag doen. Hoe je kunt ademen of wat je kunt visualiseren. Ga er open minded in – vaak wordt dit gezien als zweverig, maar als je hier serieus even voor gaat zitten dan merk je dat het helemaal niet zweverig is!

De zwangerschapscollectie van Mediation Moments

Tijdens mijn meditatie-ontdekkingsreis kwam ik erachter dat er speciale (geleide) meditaties zijn voor tijdens de zwangerschap. Dit is ontzettend fijn omdat ze precies intunen op hetgeen wat jij op dat moment meemaakt. Meditation Moments heeft iets super moois gelanceerd: een zwangerschapscollectie. In deze collectie vind je allerlei meditaties en yoga-oefeningen voor tijdens en na je zwangerschap. Je hoeft dus niet eens meer zelf op onderzoek uit te gaan, alles staat overzichtelijk bij elkaar.

Yoga uit de zwangerschapscollectie van Meditation Moments

Met yoga blijf je tijdens de zwangerschap fit en sterk. Met deze module kun je vanuit huis zwangerschapsyoga volgen. Het is geschikt voor de beginnende en gevorderde yogi – dus geschikt voor iedereen!

Meditaties uit de zwangerschapscollectie van Meditation Moments

Als je start met mediteren heb je de keuze uit allerlei meditaties: geleide meditaties, visualisaties of ademhalingsoefeningen. In de zwangerschapscollectie van Meditation Moments vind je bijvoorbeeld een beweegmeditatie of een meditatie voor verbinding met je kindje. Maar ook een meditatie gericht op rust en overgave die je samen met je pasgeboren kindje kunt doen.

Wil je meer weten over deze prachtige collectie? Dan vind je hier meer informatie. Je kunt 7 dagen gratis gebruik maken van deze collectie. Zo kun je even uitproberen of dit misschien iets voor jou is.

Winactie: 3x een jaarabonnement van Meditation Moments

Nu heb ik het geluk dat ik iets heel moois weg mag geven, namelijk: een jaarabonnement (t.w.v. €49,99) van Meditation Moments met toegang tot de zwangerschapscollectie. Zo kun jij je gehele zwangerschap (en daarna!) gebruik maken van de meditaties en yoga-oefeningen.

Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij dit graag zou willen winnen, en wie weet ben jij straks helemaal zen 😉

The
mom
blog

Bedankt voor het lezen! Hopelijk vond je het een leuke post. Bekijk hieronder nog andere posts uit deze categorie of laat een reactie achter. Leuk om van je te horen!

Mamaplaats | Pinterest

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

1 gedachte over “Zen zwanger met de meditaties van Meditation Moments (winactie)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven